9.1.2016

Ryry´sin asiakkaat äänessä

Ryry´sin muutaman ensimmäisen kuukauden aikana koira-asiakkaamme ovat antaneet ilahduttavasti palautetta meille monia eri väyliä pitkin. Haluamme ilahduttaa myös teitä tällä palautteella. Uskomme, että näistä välittyvä hyvä mieli ilahduttaa varmasti teitä lähes tulkoon yhtä paljon kuin meitäkin. Kokemuksia on kerrottu meille sekä ruuan vaihtamisesta ja sen maistumisesta että Ryry´sin palvelusta ja toimituksista. Annetaan suunvuoro muutamille ihanille ja rohkeille koirille ja heidän huoltajilleen.

Remu, pian 4 v, Schapendoes. Aikaisemmin Remu ei huolinut juuri mitään ruokaa, monenlaisia vaihtoehtoja aiemmin kokeilleena, nappuloiden testailu ja vaihtaminen vei Remun mahan aina sekaisin pariksi viikoksi ja sen myötä kiinnostus ruokailuunkin väheni. Remu oppi syömään ja jopa nauttimaan siitä, kun hän tilasi Ryry´siltä Acanan Lamb&Okanagan apple-nappulaa ja Escapuren lohiöljyä nappuloiden seuralaiseksi. Näin jo hyvinkin hoikassa kunnossa ollut Remu rupesi saamaan tarpeeksi energiaa, kun herkullinen ja maistuva, hänelle sopiva ruoka löytyi. Lohiöljyn avulla myös muut Ryry´sin valikoimassa olevat nappulat ovat maistuneet Remulle hyvin ja ruokien vaihtaminen ei ole enää aiheuttanut vatsaongelmia. Remu kulkee myös instagramin ihmeellisessä maailmassa nimellä @remun_mies

Simo, 10 kk, Ranskanbulldoggi. Simo halusi vaihtaa pentunappulansa isojen poikien ruokaan ja tuli kysyneeksi meiltä vinkkejä ruuanvalintaan. Simolla oli muutama ruokarajoite, jotka asetti tietenkin jo omat vaatimuksensa sopivalle ruualle. Simoa miellytti Acanan selkeät sisällysluettelot ja ymmärrettävät ainesosat. Ruuissa ei ole mukana mitään merkillisiä ”sanahirviöitä”, vaan oikeita raaka-aineita. Ehkäpä tästä johtuen myös Simon palvelusväki pitivät sekä ruuan laadusta että myös ruuan tuoksusta. Simolle kävi kuten monelle muulle Acanaan vaihtaneelle: vaihtovaiheessa vanhat nappulat tuppaavat jäämään kuppiin, kun seassa on maukkaampaakin vaihtoehtoa. Simo oli niin tyytyväinen, että hän kirjaili meille syksyllä oikein kirjeen aiheesta, joka on julkaistu meidän blogissa http://www.ryrys.fi/news/7/tie-koirankin-sydameen-kay-vatsan-kautta . Simo esitti meille myös toiveen hyväksi havaitsemistaan pureskeluherkuista poronsarvista, joita on liian vaikea saada herkutteluun. Ja nythän meillä on valikoimassa kuusamolaista poronsarvea, kiitos vinkistä Simo! Simon ihastuttaviin seikkailuihin voi tarkemmin tutustua instagramissa nimellä @simothefrenchie_

Leevi, 12 v, Karkeakarvainen mäyräkoira. Vanha herrasmies Leevi kyseli myös meidän kautta uutta näkökulmaa ruokintaansa, koska tunnettu sanontahan kertoo, ettei vanhuus tule yksin. Leevi on seniori-ikään ehtinyt ihastuttava mäyräkoira, jolla mm. selkäongelma on hieman jo hidastanut lenkkivauhtia. Reilun parin kuukauden Acana Senior-ruuan syömisen jälkeen Leevin emäntä kertoo, että Leevistä on tullut pirteämpi ja parempi lenkkeilijä. Terveystarkastuksessa huomattiin myös, että Leevi on laihtunut 0,5 kg, mikä on suhteellisen paljon tuon ikäiselle ja kokoiselle koiralle. Emäntä uskoo, että ruuan vaihtamisella ikääntyvien koirien ravintotarpeet huomioivaan nappulaan on ollut suuri merkitys Leevin muutoksiin. Iloa Leevin lenkkeilyihin!

Lara, 8 kk, Rottweiler. Laran ensimmäiset kuukaudet olivat haastavia, jotta ruokavalio asettui uomiinsa. 6 kuukauden aikana Lara testasi kolmea eri ruokaa, mutta täysin sopivaa nappulaa ei meinannut löytyä. Oli korvissa hiivaa, maha oli sekaisin ja ruokahalukin väheni. Laran huoltojoukot kiittelivät meitä kovasti, kun saivat hyvin tietoa eri ruokien sisällöistä ja vaikutuksista. Laralle sopiva ruoka löytyi testaamalla eri vaihtoehtoja, vaihdeltiin ja poissuljettiin eri proteiinin ja hiilihydraattien lähteitä. Acanan Lamb&Okanagan apple osoittautui Lara-neidille toimivaksi, ruoka maistuu nyt hyvällä ruokahalulla, korvat ovat pysyneet puhtaana, turkki kiiltää ja vauhtia riittää. Vauhtia riittää myös Laran emännällä Meeri Räisäsellä, jonka jääkiekkoilijan arkea ja vapaa-aikaa voi seurata mm. instagramissa nimellä @mmmerie. Vilahtaapa touhukas Larakin aika usein kuvissa ja menossa mukana.

Edi, 7v, Länsiylämäänterrieri. Hirmuisen mukava yllätys oli, kun kotikaupungissamme Jyväskylässä ja sen ympäristössä toimiva maksuton tilausten kotiinkuljetus sai positiivista palautetta nopeudestaan Edin omistajan MINI-blogissa. Edille tilattiin uudet pirteät ruokakupit ja paketti herkullisia poronsarvia. Ja kuinka ollakaan Edin emäntä oli niin ilahtunut meidän hyvästä ja nopeasta asiakaspalvelusta, että halusi asian myös blogissaan julkaista. Saimme vielä kiitokset facebook-viestillä, jonka liitteenä oli linkki blogitekstin http://elinamaista.blogspot.fi/2016/01/koiramme-uudet-punaiset-ruokakupit.html Hyviä ruokahetkiä Edille kauniista kupeista! MINI-blogissa juttuja myös söpön Edin edesottamuksista, kannattaa silmäillä.

Armas, 5kk, Australianpaimenkoira. Armas-koiran emäntä kyseli meiltä chatin välityksellä apuja penturuuan valinnassa. Armas ilmenikin kotikylän pojaksi, joten hän sai tilauksensa myös kotiovelle vielä saman päivän aikana. Ilahduttavaa meille oli avunantamisen lisäksi se, että Armas-koiran emäntä lähetti meille facebookin kautta palautteensa ja kiitoksensa ”älyttömän nopeasta toimituksesta ja avusta ruokapohdinnassa”. Ensivaikutelma Acanan penturuuasta oli Armaalle maistuva ja herkullinen. Armaksen menoa voit seurata blogissa https://luimupupu.wordpress.com/

Suurkiitos kaikille palautetta antaneille! Palaute, teidän kokemukset ja toiveetkin ovat meille jatkossakin äärimmäisen tärkeitä, joten rohkeasti vaan viestiä meille päin.

Ostoskorisi on tyhjä