16.2.2016

Huutamalla hyvää

Epäilemättä alkuvuoden mahtavin online-tapahtuma on täällä. Rescueyhdistys Kulkurien järjestämä online-huutokauppa, Shout it out - For Hobos!, starttasi eilen maanantaina 15.2. Ei kuitenkaan hätää, jos tapahtuma ei ole vielä sinulle tuttu, tämä huima Facebookissa tapahtuva huutokauppa kestää helmikuun loppuun asti, joten vielä on aikaa huudella. Ja tehdä huutamalla hyvää!

Varmasti hienointa huutokaupassa on se, että huutokaupan tuotto ohjataan kokonaisuudessaan Rescueyhdistys Kulkurit ry:n toiminnan tukemiseen. Huutokaupan avulla Kulkurit toimittaa apua Romanian kodittomille koirille ja kestävälle eläinsuojelutyölle.Toiseksi hienointa huutokaupassa on se, että lahjoittajia on kertynyt hämmentävän upea joukko ja huudettavana on kohteita suomalaisen designin, kauneuden, musiikin, elämysten, tapahtuminen, matkustamisen ja koiramaailman ympäriltä. Mukana on mm. uniikkeja lahjoituksia yksityiskokoelmista, pääsylippuja, fanitapaamisia, matkoja, tuotteita, palveluita ja lahjakortteja sekä paljon muuta. 

Myös Ryry´s on mukana tässä upeassa lahjoittajajoukossa. Kiitos Rescueyhdistys Kulkureille tästä hienosta mahdollisuudesta ja hienosti toteutetusta online-huutokaupasta. Koittakaapa bongata meidän huutokohde. Huutokohteita lisätään päivittäin huudettavaksi. Meilläkään ei ole tietoa, milloin Ryry´sin kohde ilmestyy huudettavaksi. Myös siinä on yksi hyvä syy lisää käydä heti liittymässä Facebook-tapahtumaan ja ruveta huutamaan hyvää sekä Romanian koirille että myös itsellesi tai koirallesi!


Tapahtuman löydät täältä: https://www.facebook.com/events/519618081552771/Ostoskorisi on tyhjä