1.9.2017

Tarmoa täynnä

Tarmoa täynnä
Tarmoa täynnä

Tarmokas airedalepentu-Tarmo yllätti meidät postillaan ja ihanilla kuvillaan. Annetaan Tarmon itse kertoa, miltä maailma näyttää ja maistuu koiranpennun vinkkelistä.

Moi, minä olen Tarmo! Sanovat, että olen 9 viikkoa vanha airedalenterrierin pentu. Oikeastaan en osaa numeroita, enkä ole ihan varma siitäkään, että mikä on viikko. Mutta tänään oli jännä aamu. Posti toi paketin. Pentupaketin! Ryry'sin Emmi oli lähettänyt ihan vain minulle. Vähänkös riemastuin, kun pääsin nuuskimaan sitä. Semmoisille sulotuoksuille ei oikeastaan ole ihmisten sanoja, ne ovat meidän koirien omia salaisuuksia.

Olen pentueeni ainokainen, joten sain olla avaamassa pakettia puutarhassa ihan itse. Emma-mammani joutui odottamaan sen aikaa sisällä. Tiedättehän, millaisia emot saattavat olla - aina kyttäämässä, että mitä me pennut syömme.

Eipä aikaakaan, kun sain jo pääni paketista sisään. Siellä oli monta rapisevaa pussukkaa. Kahdessa pussissa oli Essential penturuokaa tämmöisille isoiksi kasvaville koirille kuin minä (tosin minähän olen jo iso, katsokaa vaikka). Sanovat, että pääsen pikkuhiljaa totuttelemaan tähän ruokaan. Onneksi sain heti maistaa yhden nappulan, ja se oli tosi hyvää. Siis hei pentujen oikeesti - mitä totuttelemista ruoassa on? Jos se on hyvää, niin syön sen. Ja jos se ei ole niin hyvää, niin ehkä syön sen silti. Syöminen on mun juttu.Mutta se kolmas pussukka oli paras. Siellä oli jotain mehukasta ja rapsakkaa ja ai niin ihanaa. Kuulemma possunkorvasuikaleita. Nakertelin salamana menemään puolikkaan suikaleen. Ihan parasta!Paketista löytyi myös alekuponki Ryry'sin verkkopuotiin. Kuponki ei kiinnostanut minua, mutta ihmismamma ilahtui. En aina jaksa ymmärtää sen innostusta paperiin, mutta kukin tavallaan.

Ryry'sin väelle VUF VUF eli kiitos kiitos hyvänmakuisesta pentupaketista,
toivoo Tarmo

Ostoskorisi on tyhjä