19.4.2018

Ryry´s tekee hyvää – Carpen koiratarhaprojekti Romaniassa

Kohti Carpea (Kuva: Rescueyhdistys Kulkurit)
Kohti Carpea (Kuva: Rescueyhdistys Kulkurit)


Sen lisäksi, että Essential-koiranruokasarja tekee suurisydämistä hyväntekeväisyyttä niin villieläinten, luonnon kuin koirienkin parissa, haluamme me Ryry´sin väki kantaa myös omia palasiamme kohteisiin, joissa apua tarvitaan.

Apuahan tarvitaan mm. Romaniassa, jossa Rescueyhdistys Kulkurit on tehnyt pitkään hartiavoimin töitä kodittomien eläimien määrän vähenemisen eteen, mm. laajoilla sterilointikampanjoilla. Heidän yhteisprojekti romanialaisen eläinsuojelija Carmenin kanssa on toukokuussa 2016 alkanut Carpen koiratarhan rakentamisprojekti, joka valmistuessaan tarjoaa paikan ja huolenpidon 150 kodittomalle koiralle.

Tarhaa on rahoitettu suurelta osin suomalaisin lahjoitusvaroin, joille on toki tarvetta edelleenkin rakennustöiden jatkuessa. Tällä hetkellä tarhalla asustaa jo 49 koiraa ja yksi possu. Carpen koirista kuusi on jo löytänyt oman kotinsa ja muuttanut Suomeen, ja useampi odottaa varattuna lentojonossa kotimatkaa Suomeen. Ihanan konkreettisia asioita, vaikka rakentamisprojekti ei helppo Romaniassa ole ollutkaan. Mm. sähköjen saamisessa tarhalle on edelleen haasteita.

Kuva: Rescueyhdistys Kulkurit

Olemme aiemminkin olleet tukemassa Kulkurien toimintaa ja kun meille ilmaantui mahdollisuus lähteä mukaan tukemaan heidän valtaisaa Carpen koiratarhan rakentamisprojektia, se tuntui täysin luontevalta jatkumolta. Pääsimme toimimaan tarhan yhden häkin häkkikummina. Parhaillaan odottelemme, millainen koiruus kummikoiraksemme kyseiseen häkkiin päätyy. Esittelemme mielellämme koiran myös teille, kunhan saamme kuulumisia tarhalta ja koirasta.

On sydäntäsärkevää seurata kodittomien koirien eloa ja oloja. Mikäli rahalahjoituksella pystymme auttamaan arvokasta työtä tekevien toimintaa edes vähän, ilahduttaa se meitä hitusen. Kulkurit on luotettava tekijä, jolla on sydän täysillä mukana toiminnassaan. Tukirahoilla he saavat konkreettisia asioita tapahtumaan. ”Tehdään eikä meinata”-asenne välittyy kaikessa heidän toiminnassaan. Apu menee juuri sinne, missä kodittomien koirien ongelmiin pystytään parhaiten vaikuttamaan. Carpen tarhan rakentuminen on aivan upea osoitus Kulkurien aikaansaannoksista. Kiitos Kulkurit!

Mikäli haluat olla mukana tukemassa Kulkurien toimintaa tai vaikka Carpen tarhan rakentumista, kurkkaa täältä tarkemmin http://kulkurit.fi/miten-voin-...

Ostoskorisi on tyhjä