10.10.2015

Koiran pukeutuminen :)

Koirien vaatteista on tullut viimeisten vuosien aikana valtaisa bisnes, jossa pätee pitkälti samat lainalaisuudet kuin meidän kaksijalkaistenkin pukeutumisessa. Suuret valmistajat teettävät vaatteensa esimerkiksi Aasian tekstiilitehtaissa, missä valmistuskustannus on minimaalinen ja kerralla voidaan valmistaa suuriakin eriä. Tuntuu jokseenkin oudolta, että suomalaistenkin "laatu-brändien" vaatteet valmistetaan pääasiassa Kiinassa ja muissa Aasian maissa.


Uljas mallimme Simo The Frenchie pukeutuneena syksyiseen farkkutakkiin Design By ANNA KRANK.

Meille koirien pukeutuminen on pitkälti käytännön kysymys. Kylmässä ja viimassa lyhytkarvaiset ja pienemmät koirarodut palelevat, jolloin lämmike on enemmän kuin tarpeen. Toki joskus arjen piristykseksi meilläkin koira saa somisteen ylleen, mutta vain, jos se ei haittaa koiran koiramaista eloa ja temmellystä. Koiran inhimillistämiselläkin on rajansa, koira kun on kuitenkin koira.

Kuten moni on jo varmasti huomannut, Ryry'sin puotiin on juuri ilmestynyt valikoima ihania koiranvaatteita Design By ANNA KRANK. Suomessa, laadukkaista uusiomateriaaleista valmistetut vaatteet sopivat Ryry'sin ajatusmaailmaan ja valikoimaan mitä parhaiten. Kestävää, laadukasta, tarpeellista, ekologista, koiramaista ja hauskaa. Näitä vaatteita on valmistettu vain yksi kappale kutakin, joten toista samanlaista ei koirapuistossa tai hiihtolenkillä vastaan tule :)

Lue lisää ja tutustu valikoimaamme tästä:
www.ryrys.fi/category/17/koiranvaatteet-design-by-anna-krank

Ostoskorisi on tyhjä