7.11.2015

Ryry´s mukana Rescueyhdistys Kulkurien kalenterissa

Vuosi lähenee loppuaan ja uusi vuosi alkaa ennemmin kuin huomataankaan. Kalenteriasiat on tärkeää päivittää kuntoon hyvissä ajoin. Meillä onkin sinulle loistavia uutisia kalenteririntamalta. Ryry´s lähti mukaan tukemaan hyvää asiaa ja olemme mukana Rescueyhdistys Kulkurien ensi vuoden seinäkalenterissa. Kuviin ei meidän laumasta valitettavasti päässyt kukaan, mutta kalenterissa on mukana joukko Suomen eturivin tunnetuimpia henkilöitä; kauniita naisia, komeita miehiä ja päätähtinä tietenkin tyylikkäitä kulkuri-koiria, jotka ovat löytäneet uuden kodin Suomesta.


Kalenterin etukannessa Hjallis Harkimo ja Nuri

Kulkurien ensi vuoden 2016 seinäkalenterilla voit tehdä paljon hyvää. Kalenterista saatava tuotto ohjataan täysimääräisesti kodittomien eläimien auttamiseen. Rescueyhdistys Kulkurit ry:n tavoitteena on kodittomien eläinten määrän vähentäminen. Heidän pääyhteistyötahonsa ovat Romaniassa, jossa he pyrkivät toteuttamaan ja tukemaan sterilointikampanjoita sekä tarjoavat adoptioeläimiä Suomeen. Adoptio onkin vaihtoehto lemmikkieläimen hankkimiseen kestävä kehityksen keinoin. Voit lukea lisää Kulkurien arvokkaasta työstä www.kulkurit.fiTammikuun tähdet Lauri Korpikoski ja Nero

Nyt on täydellisen hyvä hetki päivittää kalenteri kuntoon ensi vuodelle. Itsesi lisäksi voit ilahduttaa läheisiäsi hyvää tekevällä kalenterilla ja kääriä kalenterin joululahjaksi. Kalenterin voit tilata helposti ja nopeasti Kulkurien verkkokaupasta osoitteesta: kulkurit.omaverkkokauppa.fi. Osta lahja, joka tuo hyvän mielen ja tekee hyvää :)

Ostoskorisi on tyhjä