28.10.2016

Koiratarvikkeiden ihana ja ihmeellinen maailma – näin Ryry´sin puoti toimii tavarapaljoudessa

Aiemmin olemme avanneet ajatuksiamme ja filosofiaa puodin ruokavalikoiman takaa. Syitä, miksi tietyt ruuat ja herkut meille valikoituvat, on monia, mutta tärkeimpinä luonnollisesti ovat ruuan ja raaka-aineiden laatu sekä valmistusprosessi. Vaakakupissa painaa myös ekologisuuteen ja herkullisuuteen painottuvat syyt. Samaa filosofiaa ja periaatteita haluamme toteuttaa myös puodin koiratarvikevalikoimissa.

Maailmahan on tavaraa pullollaan ja valitettavan villinä sitä tulee koko ajan lisää, ilman sen kummempia tunnontuskia maapallon voimavaroista. Haluamme jollainlailla kiinnittää tähän asiaan huomiota, kun valitsemme sopivia tuotteita, joita haluamme tarjota ihanille asiakkaillemme. Haluamme, että tuotteemme ovat äärimmäisen kestäviä ja tarkoitukseen soveltuvia. Koirahan on kuin pieni vauva, he pärjäävät suhteellisen pienellä tuotearsenaalilla, mutta nykypäivän tarjonta lähes pakottaa hankkimaan vähän yhtä sun toista, välittämättä niinkään siitä, onko tuote todella hyödyllinen ja tarpeellinen, ja mikä on tuotteen mahdollinen elinkaari myös käyttöajan jälkeen tai kuinka sen valmistusprosessissa on otettu huomioon esimerkiksi luonnonmukaiset raaka-aineet tai kierrätysmateriaalit.

Välttämättömistä tuotteista ja tarvikkeista pyrimme koostamaan karvakuonoille suunnattua valikoimaa niin, että tuotteet oikeasti palvelevat kestävyydellään mahdollisimman pitkään sekä niiden valmistuksessa olisi huomioitu ympäristö- tai kierrätysseikkoja. Pyrimme välttämään ns. kertakäyttöisiä, heikkolaatuisia tuotteita, jotka joutavat pian jo roskakoriin. Valmistusprosessin lisäksi myös tarvikkeiden, esim. petien, kuppien, pantojen ja lelujen laatu ovat äärimmäisen tärkeässä roolissa.

Siksi olemme todella iloisia, että olemme saaneet valikoimiimme sekä Nufnufin että Krantzin kaltaiset helmet. Nämä merkit tarjoavat koirille pitkäikäisiä, suurella sydämellä valmistettuja, myös ekologisia tuotteita. Kaiken muun hyvän lisäksi molemmat tuotesarjat ilahduttavat valtavan kauniilla ja tyylikkäällä muotoilulla. Miksipä toimiva ja käytännöllinen, arkipäivän koiratarvike ei voisi olla myös hurjan kaunis. Se on mielestämme arjen parasta luksusta. Kaunis ja kestävä tuote myös ilahduttaa käyttäjäänsä pitempään, eikä näin ole tarvetta hankkia ”hetikohta” uutta tuotetta kyllästymisen tai heikon laadun vuoksi.

Tervetuloa tutustumaan Nufnufin upeisiin ja veikeän koiramaisiin uutuuksiin! Näitä ja monia muita verkkopuodin tuotteita pääse hipelöimään livenä marraskuun 12.-13.päivä, kun avaamme pop-up-puodin viikonlopuksi Jyväskylässä. Tutkaile lisää Facebookin tapahtumasta. Tervetuloa!

Ostoskorisi on tyhjä