6.9.2015

Ryry's auttaa - Olemme mukana #spayone-kampanjassa

Ryry´s tekee hyvää. Ensimmäiseksi ja tärkeäksi hyväntekeväisyyskohteeksi valikoitui Rescueyhdistys Kulkurit ry:n #spayone-kampanja, jolla halutaan parantaa kodittomien koirien tilannetta kestävästi ja pysyvästi. Miten muka yksi ihminen pystyisi pelastamaan ja auttamaan monia tuhanisia kulkukoiria? Vastaus on sterilointi. Rescueyhdistys Kulkurit on tukemassa sterilointeja Romaniassa ja sitä kautta sinäkin pystyt vaikuttamaan kulkukoirien määrän vähentämiseen eettisesti, humaanisti ja pysyvästi, kestävän kehityksen keinoin.

Rescueyhdistys Kulkurit panostaa laajamittaisiin sterilointiprojekteihin ja heidän tavoitteena on lisätä tietoisuutta sterilointien tärkeydestä kulkueläinpopulaatioiden hallinnassa.

Ryry´s haluaa olla mukana tekemässä hyvää, koska steriloimalla yhden kulkukoiran voi pelastaa tuhanisia. Romaniassa syntyy valtavat määrät koiranpentuja kaduille, pelloille ja metsiin. Pentueita, joko emoineen tai ilman, hylätään massoittain. Steriloinneilla voidaan syntyvyyden kontrolloimisen lisäksi ehkäistä eläinten turhaa kärsimystä.

Sinut on haastettu

#spayone-kampanja haastaa kaikki mukaan tekemään parempaa huomista kodittomille eläimille. Myös sinä voit osallistua tekemällä lahjoituksen ja haastamalla ystäväsi mukaan kampanjaan. Kaikki lahjoitukset käytetään lyhentämättömänä eläinten sterilointeihin Romaniassa. Lisätiedot kampanjasta ja lahjoittamisohjeet Kulkureiden kotisivuilla ja #spayone-kampanjan Facebook-sivulla.

http://kulkurit.fi/projektit/spayone-kampanja/

https://www.facebook.com/pages/Spayone-by-Rescueyhdistys-Kulkurit-ry/1689006134654903

Ota vastaan #spayone-haaste! Steriloi yksi – pelasta tuhansia!

Ostoskorisi on tyhjä